Home » FAQ

Koop of Lease PERCo

Bij Koop kunt u kiezen:
– Apparatuur af te halen, te laten bezorgen of te laten bezorgen plus montage.
– Voor de standaard 5 jaar garantie en 1 jaar op werk of voor 5 jaar garantie inclusief werk en voorrijkosten

Bij lease

Bij Leisure Lease kiest u voor een operational leasecontract van 12, 24, 36 of 48 maanden, de apparatuur wordt bezorgd en gemonteerd door SAG. Gedurende de looptijd heeft u volledige garantie op onderdelen, werk en voorrijkosten. Na afloop van het contract kunt de apparatuur overnemen tegen betaling van 1 maandtermijn. De volledige voorwaarden vind u beneden op deze pagina.

Voor de Sanitiser producten geldt 1 jaar garantie op onderdelen en op werk. Reparaties moeten aangebracht worden op ons zakenadres.

 


Bestellen

– Koop: Aanbetaling van 50% bij opdracht en overige 50% voor levering.
– Lease: Na goedkeuring van de aanvraag, betaling van 1 borgmaand bij bestelling, betaling bezorging en montage 1 week voor levering.         Overige maandtermijnen via automatische incasso.


Bekabeling

Bekabeling: Dient door de eigen installateur te worden aangelegd. Voor een tourniquet is 1 stroomaansluiting nodig die met een schakelknop bediend kan worden vanaf een punt van toezicht. Voor aansluiting van de randapparatuur is altijd extra bekabeling nodig. Die informatie moet verstrekt worden door de leverancier van de randapparatuur. Wij nemen ook contact op met uw leverancier van de software om een succesvolle levering te garanderen. Nieuwbouw: Leg 1 of 2 extra leidingbuizen onder de vloer zodat bedrading gemakkelijk en netjes weggewerkt kan worden.

Tourniquets zijn voorzien van een bedrade afstandsbediening, het wegwerken van die bekabeling is voor rekening van de klant.

Installateurs kunnen alle technische informatie en maatvoering vinden via de links bij elke poort.

Architecten kunnen alle cad tekeningen vinden via de links bij elke poort.

 


Montage

Poorten worden met flinke bouten bevestigd op de vloer. Als er niet geboord kan worden in de vloer, bijvoorbeeld i.v.m. vloerverwarming, zijn er speciale vloerplaten nodig.


Uitloopknop

Als klanten een tourniquet gecontroleerd moeten passeren maar de uitgang is vrij, dan adviseren wij dat de uitgang mogelijk is doordat klanten even op een knop moeten drukken. Is de uitgang geheel vrij, zonder zo’n knop, dan kunnen klanten de gecontroleerde toegang eenvoudig omzeilen door een van de armen naar zich toe te trekken. Lees hier alle tips.


Installateurs en wederverkopers

Installateurs en wederverkopers van SAG en PERCo zijn zelf verantwoordelijk voor de communicatie met en levering aan hun klanten.

Wilt u wederverkoper worden neem dan contact op met Leon Wolters: leon@sagonline.nl


Lease voorwaarden