Koop of Lease PERCo

Bij Koop kunt u kiezen:
Apparatuur af te halen, te laten bezorgen of te laten bezorgen plus montage.

Bij Lease

Bij Leisure Lease kiest u voor een operational leasecontract van 12, 24, 36 of 48 maanden, de apparatuur wordt bezorgd en gemonteerd door SAG. Gedurende de looptijd heeft u volledige garantie op onderdelen, werk en voorrijkosten.  Na afloop neemt de apparatuur in eigendom over. De volledige voorwaarden vind u beneden op deze pagina. 


Bestellen

– Koop: Aanbetaling van 50% bij opdracht en overige 50% voor levering.
– Lease: Na goedkeuring van de aanvraag, betaling van 1 borgmaand bij bestelling, betaling bezorging en montage 1 week voor levering.         Overige maandtermijnen via automatische incasso.


Bekabeling

Bekabeling: Dient door de eigen installateur te worden aangelegd. Voor een tourniquet is 1 stroomaansluiting nodig die met een schakelknop bediend kan worden vanaf een punt van toezicht. Voor aansluiting van de randapparatuur is altijd extra bekabeling nodig. Die informatie moet verstrekt worden door de leverancier van de randapparatuur. Wij nemen ook contact op met uw leverancier van de software om een succesvolle levering te garanderen. Nieuwbouw: Leg 1 of 2 extra leidingbuizen onder de vloer zodat bedrading gemakkelijk en netjes weggewerkt kan worden.

Tourniquets zijn voorzien van een bedrade afstandsbediening, het wegwerken van die bekabeling is voor rekening van de klant.

Installateurs kunnen alle technische informatie en maatvoering vinden via de links bij elke poort.

Architecten kunnen alle cad tekeningen vinden via de links bij elke poort.

 


Montage

Poorten worden met flinke bouten bevestigd op de vloer. Als er niet geboord kan worden in de vloer, bijvoorbeeld i.v.m. vloerverwarming, zijn er speciale vloerplaten nodig.


Uitloopknop

Als klanten een tourniquet gecontroleerd moeten passeren maar de uitgang is vrij, dan adviseren wij dat de uitgang mogelijk is doordat klanten even op een knop moeten drukken. Is de uitgang geheel vrij, zonder zo’n knop, dan kunnen klanten de gecontroleerde toegang eenvoudig omzeilen door een van de armen naar zich toe te trekken. Lees hier alle tips.


Installateurs en wederverkopers

Installateurs en wederverkopers van SAG en PERCo zijn zelf verantwoordelijk voor de communicatie met en levering aan hun klanten.

Wilt u wederverkoper worden neem dan contact op met Leon Wolters: leon@sagonline.nl


LeisureLease en voorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid om onze apparatuur te huren. Dit betekend geen investeringskosten. Wij plaatsen de apparatuur voor u. Deze lease-oplossing loopt voor een vooraf afgesproken minimale looptijd en is daarna maandelijks opzegbaar. U kunt dan de apparatuur vervangen door nieuwe of gewoon stoppen. In deze operationele lease-oplossing heeft u geen reparatiekosten geen arbeidsloon en voorrijkosten.

Deze lease geeft u de vrijheid en bedrijfszekerheid voor een vast tarief. Voor deze vorm van huur komen alle PERCo artikelen, aansturing-apparatuur, zoals computers, kaartlezers en software in aanmerking. Afhankelijk van de gekozen looptijd bestaat de mogelijkheid de apparatuur over te nemen. Wij zullen dan gezamenlijk bekijken welke items overgenomen worden en welke diensten komen te vervallen of juist moeten doorlopen in de vorm van een garantie of onderhoudscontract.