Home » Onze klanten

Hier vindt u een greep uit ons klantenbestand 


Kabonk -Breda

Project: WMD-06

Kabonk is het grootste indoor kinder speelpaleis in Nederland.

7 verdiepingen spelen, klauteren en plezier maken.

Gevestigd in het Breepark waar nog veel meer te beleven valt zoals een bioscoop, bowling en restaurants.

 

We hebben 2 glazen zwenkpoorten geplaatst, 1 voor de ingang en 1 voor de uitgang, beide worden bediend door het personeel met de afstandsbedieningen die we altijd standaard meeleveren.

 

 

 

 


HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. 

 


Family Sports  –  Wateringen

Project: TTD-08A

De naam zegt het helemaal: Family Sports in Wateringen is een echte familieclub. Ted en Yvon hebben er een echte gezellige club van gemaakt.

De bestaande tourniquet is vervangen door een Full-Size tourniquet uit de Design Series. We hebben de NFC lezer  ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor op de balie geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden.

 


Gym-Fit  –  Losser

Project: TTR-07

Het leukste en meest betaalbare sportcentrum van Losser.

We hebben de Barcodelezer van Virtuagym aangesloten en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De tourniquet staat in de fitnessruimte zodat het team vanuit daar de toegang in de gaten kan houden. We hebben ook hekwerk geplaatst om de ruimte af te sluiten.

 

 


Gym Fitness  –  Poeldijk

Project: TTD-08A

Gym Fitness is midden in het Westland gevestigd, in het Sportpark Verburgh in Poeldijk.

Bij Gym Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor boven de tourniquet geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden.

 


Hema  –  Hellevoetsluis

 

Project: volledige restyling entree toilet

Hema in Hellevoetsluis heeft er voor gekozen de entree naar de toiletruimte door PERCo te laten vernieuwen. Omdat de beleving minstens zo belangrijk is als de functionaliteit van een toiletruimte, hebben we naast de TTR-07 tourniquet en de betaalautomaat speciaal voor Hema nieuwe toiletdeuren en borden ontworpen in Hema-stijl.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te bekenenen voor uw situatie


Hema  –  Veenendaal

 

Project: TTD-08A

Hema in Veenendaal heeft er voor gekozen om de huidige toiletruimte te laten zoals die nu ons. De restyling zal volgend jaar gebeuren na een grote verbouwing. De Saniwalker betaalautomaat hebben we 10 jaar geleden al geplaatst en voldoet nog uitstekend. De tourniquet was niet door ons geleverd is nu vervangen voor een Full-Size systeem uit de Design Series. Bij de vorige poort konden klanten nog de armen bij de ingang naar zich toe trekken om zonder te betalen door te lopen, nu is dat niet meer mogelijk; klanten moeten voor de uitgang op een rode knop drukken voor uitgang.

We hebben al vele Hema’s voorzien van een Saniwalker. Deze automaat zorgt ervoor dat klanten € 0,50 betalen voor een toiletbezoek. In ruil daarvoor krijgen ze een fraaie en goed verzorgde toiletruimte tot hun beschikking. De automaat wisselt muntstukken en kan desgewenst ook een tegoedbon verstrekken die klanten weer kunnen inwisselen in het restaurant van de Hema. De omzet- en winstcijfers zijn spectaculair, kijk hier om dat snel te berekenen voor uw situatie!

 


Il Fiore Healthcenter  –  Herten

Project: TTD-08A

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Herten de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een full-size tourniquet met automatische valarm en met de NFC lezers mooi ingebouwd. Het ook door ons geleverde en geplaatste hekwerk maakt het systeem af. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken.Dit is de eerste installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd, een nieuwe internationale speler die een zeer uitgebreid software systeem in huis heeft op het gebied van administratie en beheer van leden.


Il Fiore Healthcenter  –  Roermond

Project: RTD-20

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Roermond de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een dubbele manshoge poort met 4 NFC lezers. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken. Il Fiore is deze club aan het voorbereiden voor 24/7 openingstijden.Dit is een installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd.


JSC Toptraining  –  Volendam

Project: TTR-08A & BH-02 Hekwerk

JSC Toptraining is gevestigd in het voetbalstadion van FC Volendam. Eigenaar Ruud Jacobs is hier met zijn team van Personal en Revalidatie Trainers dagelijks aan de slag om zowel topsporters als reguliere klanten optimaal te begeleiden.

Omdat er ook regelmatig rolstoelers komen sporten is ook een fraaie glazen MIVA poort geplaatst. Leden kunnen die zelf bedienen met hun NFC Tags maar zowel van uit kantoor of receptie kunnen zowel de tourniquet alsook de MIVA poort bediend worden. Het ook door ons geleverde hekwerk maakt de toegangscontrole helemaal compleet.

Omdat de toegangscontrole 5 mtr van de receptie geplaatst moest worden was een optimale voorbereiding vereist voor alle bekabeling. De architect kon dmv van de technische tekeningen van PERCo deze kabelgoten onder de vloer goed intekenen.Via een buis van 5 cm diameter die de aannemer heeft gelegd heeft de installateur op onze aanwijzigingen alle kabels getrokken. Onze monteurs hebben vervolgens alles gemonteerd, aangesloten en getest.

 


Knetemann Quality Fitness  –  Den Haag

Project: TTD-08A

De familie Knetemann heeft er weer een vestiging bij. Naast Voorburg en Zoetermeer is er nu ook een Knetemann Quality Fitness in Den Haag. Dit was een bestaand centrum maar is helemaal vernieuwd in de kwaliteit en huisstijl gelijk aan de andere vestigingen.

In Voorburg en Den Haag staan de tourniquets al vele jaren, voor de nieuwe vestiging is gekozen voor 2 full-size tourniquets uit de Design Series.

Een exemplaar wordt gebruikt voor de ingang, de andere uitsluitend voor uitgang waarvoor de leden eerst op de rode drukknop moeten drukken. Dit om te voorkomen dat leden aan de andere kant de arm naar zich toe kunnen trekken.

De NFC lezer is onzichtbaar ingebouwd in de tourniquet en leden hebben een NFC pas in gebruik waarmee ze in alle vestigingen terecht kunnen.

 


Lijfkracht  –  Wormer en Zaandam

Project: TTR-08A

De 2 vestigingen van Lijfkracht zijn beide gevestigd in prachtig gerestaureerde pakhuizen, direct aan de Zaan.

In zo’n mooie omgeving is het lekker sporten en de beide eigenaren hebben dan ook gekozen voor een aanpak en begeleiding van de klanten die daar bij past.

De kaartlezers van Boss hebben we keurig ingebouwd en omdat de tourniquets met de rug naar het receptiemeubel staan kon de bekabeling redelijk eenvoudig door het meubel gevoerd worden.

Opmerking: de overleven ruimte tussen tourniquet en meubel wordt door de clubs zelf nog dicht gemaakt. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat

 


RGYM  –  Beverwijk

Project: TTR-08A

Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben nu minder werk aan de toegang-controle want leden moeten nu zelf registreren bij de toegangspoort. Hun visie is om mensen echt te helpen met het behalen van hun doelen en zo kunnen dus zo nog meer tijd besteden aan hun leden. We hebben ons populairste compacte tourniquet geplaatst uit de Design Series. De NFC lezer van Virtuagym is ingebouwd door onze Technische dienst en ook de aansturing vanuit Virtuagym is door ons ingesteld zodat bij oplevering ook alles echt functioneert.

 


The Training Club   –  Dedemsvaart

 

Project: TTR-08A

The Training Clubs in Dedemsvaart en Genemuiden zijn 2 mooie centra waar de leden terecht kunnen voor Fitness, Groepslessen en Personal Training.  In Dedemsvaart hebben we een compacte PERCo TTR-08A geplaatst en ook alle randapparatuur aangesloten op Virtuagym. In Genemuiden hebben we een bestaande tourniquet nagekeken en aangesloten, ook op Virtuagym.

 


BQurius  –  Schipluiden

Project: T5

BQurius is een bijzondere klant. Ze hebben diverse afdelingen maar wij leveren tourniquets aan de technische poot. BQurius levert en onderhoudt de technische installaties bij de meest prominente bedrijven in de glastuinbouwsector, met name in het Westland.

Zo hebben ze zelf een toegangs-systeem ontwikkeld waar medewerkers altijd door heen moeten voordat ze in de kassen of loodsen naar binnen mogen. Schoenen en handen worden eerst ontsmet voordat de PERCo T5 tourniquet, die ingebouwd is een RVS geheel, open gaat.

Inmiddels zijn er al tientallen gebouwd en geïnstalleerd.

 


Sportclub West Friesland –  De Goorn

 

Project: TTD-08A

Sportclub West-Friesland is gevestigd binnen het tenniscentrum van Sportcentrum West-Friesland.

De bestaande tourniquet is vervangen door een Full-Size tourniquet uit de Design Series. We hebben de NFC lezer  ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor op de balie geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. De open ruimte wordt nog opgevuld met een plantenbak.

 


SportivaLife  –  Nederweert

 

Project: TTR-08A

SportivaLife is een full service fitness centrum in Nederweert met een groot aanbod in groepslessen, fitness en small group training. SportivaLife is gespecialiseerd in Progress Fitness geven en werkt actief samen met fysiotherapie.

Wij hebben eerst een ontwerp gemaakt dat ook aan de leden getoond is om ze aan het idee te laten wennen dat er op korte termijn een toegangscontrole systeem wordt geplaatst ipv een vrije doorgang. We hebben de kaartlezer van Virtuagym ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan de kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

 


Kenny Evers –  Voorburg

 

Project: TTR-08A

Sportschool Kenny Evers is gevestigd in Sportcentrum Forum Kwadraat in Voorburg. Kenny en zijn team geven door een groot aanbod van lessen alle aandacht aan de leden.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op een knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

Het opvullen van de vrije ruimte wordt door het centrum zelf geregeld. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat, zie een voorbeeld bij onze klant JSC Toptraining.

 


Vital Fitness  –  Delft

 

Project: TTR-08A

Vital Fitness noemt zich de schoonste, voordeligste en gezelligste sportschool van Delft!

Bij Vital Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

 


Vivelli  –  Cuijk

 

Project: TTD-08A

Vivelli heeft een nieuw sportcentrum geopend, naast Wijchen dus nu ook een vestiging in Cuijk.

Jan Reijs is ook eigenaar van Strong Viking, een grote speler op het gebied van obstacle runs, zie: https://strongviking.com/nl/
Daarom heeft dit sportcentrum ook iets wat we nog niet eerder gezien hebben: naast een uitgebreid fitness-gedeelte ook een Strong Viking Lab, een compleet indoor trainingscentrum voor obstacle runs. We hebben een tourniquet uit de Design Series geplaatst inclusief hekwerk en een klaphek voor de uitgang.

 


Experience Fitness  –  Halfweg

Project: T5

In Halfweg maar geen half werk gemaakt van de totale vernieuwing van een bestaand sportcentrum!

Na veel experience met personal coaching heeft Jeroen en zijn team nu een eigen locatie. We hebben een model tourniquet uit de budget serie geplaatst maar die staat daar perfect. Onze TD heeft alle bekabeling en kaartlezer aangesloten op de software van Virtuagym.

 


Ben Rietdijk Sport  –  Velserbroek

Project: Speedgate

 

Voorheen waren er in de vestiging Velserbroek 2 tourniquets en 1 MIVA poort (voor mindervaliden en kinderwagens) nodig om alles in goede banen te leiden. Nu staat er een toegangscontrole met één Speedgate die dat allemaal af kan. En dat werkt sneller, fraaier, vriendelijker, compacter en goedkoper dan voorheen.  Leden kunnen met hun NFC Tag toegang krijgen, de uitgang is vrij, de sensoren van de Speedgate regelen een veilige doorgang.

Als extra hebben we de complete set geplaatst op een vloerplaat op maat. De bekabeling is hier in verwerkt en de led verlichting maakt het geheel af.

 


Killa's Cardio Boxing  –  Assen

 

Project: TTD-03

Etien en zijn team verzorgen verschillende soorten bokstraining: Cardioboxing, Kickboksen, Thaiboksen, Cardioboxing, Fitboxing, MMA en Zaktraining.  Voor zowel beginner of gevorderden. Jong en oud en inclusief wedstrijdbegeleiding.

Project in samenwerking met Epass Online Ledenadministratie.


Nopbasicgym  –  Emmeloord

 

Project: T5

Bij Nopbasicgym staat een lage abonnementsprijs en no-nonsense fitness centraal.

John en zijn team willen toch ook graag professionele begeleiding aanbieden.

Wij hebben de tourniquet geplaatst en aangesloten, Bekabeling wegwerken en de ruimte afsluiten regelt het centrum verder zelf.

Project in samenwerking met Epass Online Ledenadministratie.


Ames  –  Deurne

 

Project: TTD08A

Sportcentrum Ames herbergt vele disciplines  Fitness, groepslessen, fysiotherapie maar ook soccer, jump en squash.

We hebben een full-size tourniquet geplaatst. Nieuw: ipv een vrije uitgang of druk op een knop hebben we een voetpedaal geplaatst en dat werkt perfect. Leden kunnen zo snel naar buiten maar het pedaal is niet te bereiken voor leden die hun pas vergeten zijn aan de voorkant van de tourniquet.

 


Centra Plaza  –  Lelystad

 

Project: WMD-05

Centra Plaza is een centrum voor fysiotherapie en fitness, ontstaan in de jaren 70.

Na een aantal verhuizingen zijn ze nu gevestigd in het prachtige pand aan de Plaats 9 in het Lelycentre .
Er is natuurlijk wel het een en ander veranderd in al die jaren.

Ze zijn er trots op een plusbedrijf te zijn, wat betekent dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.

Een brede doorgang is gewenst voor de patiënten, de gang is echter smal voor 2 poorten, vandaar de keuze voor een zwenkpoort. De kaartlezer ligt op de balie, de poort wordt vrij gegeven na incheck en zwenkt automatisch daarna weer dicht.

Project in samenwerking met VirtuaGym.