Hier vindt u een selectie van Speed Gate ST-11 projecten


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent PERCo en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 

WorkoutCentre Be You  –  Ridderkerk

Project: Speed Gate ST-11

 

WorkoutCentre Be You is verhuisd van Hendrik Ido Ambacht naar Ridderkerk. De bestaande leden zullen verrast zijn want het sportcentrum is vele malen groter maar vooral ongelooflijk fraai geworden. Je waant jezelf in een groene oase. Onze nieuwste Speed Gate ST-11, het iets kleinere broertje van de ST-01 komt hier helemaal tot zijn recht. Leden gebruiken hun TechnoGym polsbandje niet alleen bij de toestellen maar ook voor de in- en uit-check bij onze Speed Gate. De lezers van Dewi zijn ingebouwd onder de RVS covers en de deuren zijn door ons voorzien van het club logo.

Project in samenwerking met:


Get Fit Gym  –  Bakkum

Project: Speed Gate ST-11

 

Get Fit Gym is verhuisd van Castricum naar het naastgelegen Bakkum. Geen tourniquet meer maar nu onze Speed Gate ST-11. De leden gebruiken gebruiken geen passen meer maar uitsluitend de QR code van Virtuagym om toegang te krijgen. Uitgang is vrij, sensoren in de Speed gate controleren een veilige en gecontroleerde doorgang. Boren in de vloer was geen optie, daarom hebben we alles gemonteerd op een vloerplaat en die verzonken in de rubber vloer. De rode vloerbedekking die we geleverd hebben matcht mooi met de huiskleuren en we hebben de logo's op de deuren aangebracht. Zodra de afwerking van de vloer helemaal klaar is zullen we nieuwe afbeeldingen plaatsen.

Project in samenwerking met:

 


Family Sports  –  Wateringen

Project: Speed Gate ST-11

De naam zegt het helemaal: Family Sports in Wateringen is een echte familieclub. 

De bestaande PERCo tourniquet, zie een van de foto's, is vervangen door onze fraaie Speed Gate ST-11. De rfid lezer is ingebouwd onder de RVS cover en daarbovenop is een QR lezer van Virtuagym gemonteerd een aangesloten. Leden kunnen dus kiezen of ze met hun telefoon of sleutelhanger willen inchecken. Uitgang is vrij, sensoren in de Speed gate controleren een veilige en gecontroleerde doorgang. 

 

Project in samenwerking met:

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441