De 5 succesvolste projecten afgerond met Coach


Knetemann Quality Fitness  –  Den Haag

Project: 2  stuks TTD-08A

De familie Knetemann heeft er weer een vestiging bij. Naast Voorburg en Zoetermeer is er nu ook een Knetemann Quality Fitness in Den Haag. Dit was een bestaand centrum maar is helemaal vernieuwd in de kwaliteit en huisstijl gelijk aan de andere vestigingen.

In Voorburg en Den Haag staan de tourniquets al vele jaren, voor de nieuwe vestiging is gekozen voor 2 full-size tourniquets uit de Design Series.

Een exemplaar wordt gebruikt voor de ingang, de andere uitsluitend voor uitgang waarvoor de leden eerst op de rode drukknop moeten drukken. Dit om te voorkomen dat leden aan de andere kant de arm naar zich toe kunnen trekken.

De NFC lezer is onzichtbaar ingebouwd in de tourniquet en leden hebben een NFC pas in gebruik waarmee ze in alle vestigingen terecht kunnen.

in samenwerking met:


Sportclub West Friesland –  De Goorn

Project: TTD-08A

Sportclub West-Friesland is gevestigd binnen het tenniscentrum van Sportcentrum West-Friesland.

De bestaande tourniquet is vervangen door een Full-Size tourniquet uit de Design Series. We hebben de NFC lezer  ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. De monitor op de balie geeft informatie aan de leden zodra ze hun Tag bij de lezer houden. De open ruimte wordt nog opgevuld met een plantenbak.

in samenwerking met:


Vital Fitness  –  Delft

Project: TTR-08A

Vital Fitness noemt zich de schoonste, voordeligste en gezelligste sportschool van Delft.

Bij Vital Fitness hebben we de bestaande tourniquet vervangen en in combinatie met het RVS hekwerk is er een fraaie, open entree gecreëerd.

We hebben de kaartlezer van Coach ingebouwd en voor de uitgang drukken de leden eerst op de rode knop. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken.

in samenwerking met:


Ames  –  Deurne

Project: TTD-8A

Sportcentrum Ames herbergt vele disciplines  Fitness, groepslessen, fysiotherapie maar ook soccer, jump en squash.

We hebben een full-size tourniquet geplaatst. Nieuw: ipv een vrije uitgang of druk op een knop hebben we een voetpedaal geplaatst en dat werkt perfect. Leden kunnen zo snel naar buiten maar het pedaal is niet te bereiken voor leden die hun pas vergeten zijn aan de voorkant van de tourniquet.

in samenwerking met:


Fitclub de Paal - Bergeijk

Project: 3  stuks TTR-04.1

Fitclub de Paal is fraai gelegen in de bossen bij Bergeijk en maakt onderdeel van een groot sport- en recreatiepark. We hebben 3 fraaie zwarte tourniquets geplaatst. 1 in de gang bij de groepszalen en 2 stuks bij de entree van de fitness, 1 voor in- en 1 voor uitgang. Ingang gecontroleerd met de NFC tag van de leden. Voor de uitgang moeten de leden gebruik maken van een voetpedaal.

Project in samenwerking met: