De 3 succesvolste projecten afgerond met Logifit


Padelclub Nederland  –  Asperen

Project: Speed Gate ST-11

 

Fitnessclub Nederland heeft nu een ook een nieuwe tak: Padelclub Nederland. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland, elke jaar komen er honderden banen bij. Niet alleen bij de traditionele outdoor tennisverenigingen maar ook sporthallen en tennis-indoorbanen worden volop omgebouwd naar Padelbanen. Wij hebben al diverse locaties als klant waar onze toegangspoorten bij de centrale entree voor de fitness staan. Maar nu de eerste toegangspoort specifiek voor de toegang naar de hal met Padelbanen. Leden kunnen met hun RFID pas binnen als ze het juiste abonnement hebben. Mensen die een losse reservering hebben kunnen met hun QR reserveringscode toegang krijgen. Beide lezers hebben we dus ingebouwd.

Project in samenwerking met:


Body Language - Hardinxveld-Giessendam

Project: TTR-08A

Body Language is al sinds 1993 een vertrouwd adres in Hardinxveld-Giessendam. We hebben de bestaande tourniquet vervangen voor onze compacte tourniquet uit de Design Series. De lezer voor de ingaande controle van Logifit is fraai ingebouwd, de uitgang is voorlopig vrij.

in samenwerking met:


Medisch Trainingscentrum -Lopik

Project: WMD-06

Fysiotherapie en Medisch Trainingscentrum Lopik heeft naast de bestaande tourniquet nu ook een zwenkpoort om cliënten met een rollator of rolstoel een veilige doorgang te verlenen.

We hebben een glazen zwenkpoort met 90 cm glazen deur geplaatst, deze wordt bediend door het personeel met de afstandsbediening die we altijd standaard meeleveren. Daarnaast hebben we RVS hekwerk op maat gemaakt om de ruimte verder dicht te maken

in samenwerking met: