Hier vindt u voorbeelden van STORM projecten

De nieuwe STORM Series is pas net geïntroduceerd. Op dit moment worden elke week nieuwe projecten geïnstalleerd dus binnenkort veel meer projecten hier te bekijken!


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441

We werken samen met alle aanbieders van software en randapparatuur. Kijk hier voor meer informatie omtrent SAG en software.

Nu nog geen toegangspoorten? Lees hier onze 16 tips

 


XNRGY  –  Amsterdam

 

Project: Force 2

XNRGY is een prachtig en gezellig Padel centrum met 10 indoor banen waar ook de top van Nederland van Nederland speelt en traint onder leiding van veel Spaanstalige trainers.

De fitness afdeling heeft dezelfde aanpak met veel persoonlijke aandacht. Voorheen liep iedereen maar naar binnen, nu is de entree van die afdeling nog steeds vriendelijk maar je moet uiteraard wel een abonnement hebben of een dagpas. Let op de vloerafwerking van onze vloerplaat, we hebben dezelfde vloer gelegd als in de fitness met overeenkomend visgraat motief. Alle bekabeling mooi in de plaat verwerkt. We plaatsen links en rechts nog een zwarte plaat, exact op maat.

In samenwerking met:


Healthclub Juliën  –  Lienden

 

Project: Force 2

Healthclub Juliën is al meer dan 33 jaar een begrip in de Betuwe en ook een gerenomeerd lid van de VES. De tourniquet is vervangen door een Speed Lane met 2 zwenkdeuren die voortaan voor een meer klantvriendelijke entree gaat zorgen. Alle bekabeling is verwerkt in de vloerplaat, de RFID lezer van Dewi is ingebouwd. Zodra de afwerking links en rechts gereed is zullen we nieuwe foto's plaatsen.

 

In samenwerking met:


The Box  –  Leerdam

 

Project: Force 0

Cross Fit Leerdam is verhuisd naar een fraaie nieuwbouw locatie midden tussen de sportvelden. Ronald en zijn team verzorgen nu een nog groter aanbod: Fitness, Groepslessen, Crossfit en buitentrainingen. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van Boss en de QR code in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Fitnessclub Tiel  –  Hotel van der Valk Tiel

 

Project: Force 2

Hotel van der Valk heeft een uitgebreide wellness, Vitaal geheten, met eigen entree. In samenwerking met Fitnessclub Nederland ook een grote fitnessafdeling waar wij onze Force 2 hebben geplaatst. Zowel de lezer van de ledenadministratie alsook de lezer die gekoppeld is aan de software voor de hotelgasten zijn ingebouwd. Hotelgasten kunnen 24/7 terecht en onze poort in combinatie met camerabewaking moet ongewenste overige bezoeken buiten houden.

 

In samenwerking met:


USA healthclub  –  Haaksbergen

 

Project: Force 1

Henk Uiterweerd en zijn team runnen al meer dan 30 jaar de grootse healthclub van Haaksbergen. De tourniquet is nu vervangen door onze STORM Force 1 Speed Lane. Geen draaikruis meer maar een deur die voor de leden open zwenkt. Leden kunnen inchecken door middel van de vingerscan die op de balie staat of een RFID ledenpas, de lezer daarvoor is door ons ingebouwd. 

 

In samenwerking met:


@MyGym  –  Heers en Heteren

Project: Force 2

 

@MyGym heeft diverse centra in Nederland en Belgie, allemaal met 24/7 openingstijden. Het zijn allemaal bijzonder fraaie centra met een zeer trendy uitstraling, veel zwart in combinatie met neon kleuren. Inclusief innovatieve oplossingen om met een minimale personeelsbezetting toch een goede toegangscontrole te realiseren. Onze Force 2 Speed Lane is gekoppeld aan de lezers en camera-systemen van Open24Seven. Als mensen ongeoorloofd proberen binnen te komen geeft onze Speed Gate een alarm en dat gaat dan meteen naar een meldkamer. Projecten is nog in de afwerk-fase, binnenkort nieuwe foto's.

Project in samenwerking met:


Leef!  –  Wijhe

Project: Force 4

 

Leef! Vitaliteitsclub in Olst-Wijhe biedt voortaan ruimere openingstijden aan. Onze Force 4 Speed Lane gaat er voor zorgen dat de leden een veilige en prettige toegang krijgen, ook tijdens de onbemande uren. Links gaan leden door de ene poort, gecontroleerd. We hebben daarvoor 2 lezers ingebouwd: RFID en QR. De rechter poort wordt uitsluitend voor uitgang gebruikt en die is voorlopig vrij maar kan altijd worden aangepast met extra lezers.

Project in samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: Force 1

RGym is het grootste officiële Hamers Strength Trainingcenter van Nederland. Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben hun entree veranderd, we hebben de PERCo compacte tourniquet vervangen door een Force 1 Speed Lane. De entree is nu nog vriendelijker maar over de poort stappen is nu ook niet meer mogelijk. Het leden-systeem van Boss, Sportivity maakt het ook allemaal gemakkelijk en snel, simpelweg scannen van de QR code met je smart phone. Uitgang door middel van het drukken op de grote rode knop.

In samenwerking met:

 


Wilt u ook voorzien worden van onze toegangssystemen? Neem voor advies contact op via mail:   leon@sagonline.nl of bel: 0412-644441