De 14 succesvolste projecten afgerond met BOSS


XNRGY  –  Amsterdam

 

Project: Force 2

XNRGY is een prachtig en gezellig Padel centrum met 10 indoor banen waar ook de top van Nederland van Nederland speelt en traint onder leiding van veel Spaanstalige trainers.

De fitness afdeling heeft dezelfde aanpak met veel persoonlijke aandacht. Voorheen liep iedereen maar naar binnen, nu is de entree van die afdeling nog steeds vriendelijk maar je moet uiteraard wel een abonnement hebben of een dagpas. Let op de vloerafwerking van onze vloerplaat, we hebben dezelfde vloer gelegd als in de fitness met overeenkomend visgraat motief. Alle bekabeling mooi in de plaat verwerkt. We plaatsen links en rechts nog een zwarte plaat, exact op maat.

In samenwerking met:


The Box  –  Leerdam

 

Project: Force 0

Cross Fit Leerdam is verhuisd naar een fraaie nieuwbouw locatie midden tussen de sportvelden. Ronald en zijn team verzorgen nu een nog groter aanbod: Fitness, Groepslessen, Crossfit en buitentrainingen. Leden kunnen nu gemakkelijk met de app van Boss en de QR code in-en uitchecken.

 

In samenwerking met:


Sport-& Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland  –  Workum

Project: RTD-16

Sport & Gezondheid onder 1 dak in het fraaie pand van Sport- & Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland.  Het centrum gaat voortaan veel ruimere openingstijden aanbieden aan de leden waarbij er ook onbemande uren zijn. We hebben de bestaande tourniquet vervangen en een een manshoge poort geplaatst.

De leden kunnen kiezen: met de huidige Technogym sleutels inchecken of de telefoon gebruiken en de QR code scannen.  Registratie en controle zowel voor de ingang als de uitgang. Samen met de lokale installateur is alle bekabeling netjes ingebouwd, de poort is bovendien ook aangesloten op de brandmeld-installatie.

In samenwerking met:


Health & Sports Club Valkencourt - Valkenswaard

Project: Speed Gate ST-01

Health & Sports Club Valkencourt is één van de meest complete clubs van Nederland. Met 10.000m² aan fitness, groepsfitness, wellness, racketsporten en kidzz activiteiten onder één dak in combinatie met personal coaching is er voor ieder wat wils. We hebben de bestaande toegangspoort naar een van de afdelingen vervangen voor een fraaie Speed Gate. Alle bestaande bekabeling is verlengd en weg gewerkt onder de vloerplaat.

in samenwerking met:


HSC Vouershof  –  Geleen

Project: TTD-08A

 

Health & Sportsclub Vouershof is een zeer luxe sportsclub. Voorzien van Padel, Tennis, Squash en een fraaie fitnessafdeling. We hebben 2 tourniquets geplaatst, 1 voor ingang en 1 wordt gebruikt voor de uitgang. Beide RFID lezers van Boss kunnen ook de Technogym bandjes lezen.

Project in samenwerking met:


HealthclubNU - Heemstede

Project: TTD-08A

HealthclubNu is een fraaie club in Heemstede met een groot aanbod. Van cross-fit tot aan yoga en van box-club tot aan zwangerschapstraining.

We hebben we de bestaande tourniquet vervangen, de RFID lezer ingebouwd en op de leden-software aangesloten.

In de achterkant van de tourniquet is een kleine knop ingebouwd die leden moeten indrukken bij de uitgang. Dit laatste om te voorkomen dat leden zich toegang kunnen verlenen door aan kant van de ingang de arm van de tourniquet naar zich toe te trekken. 

 

in samenwerking met:


Lijfkracht  –  Wormer en Zaandam

Project: TTR-08A

De 2 vestigingen van Lijfkracht zijn beide gevestigd in prachtig gerestaureerde pakhuizen, direct aan de Zaan.

In zo’n mooie omgeving is het lekker sporten en de beide eigenaren hebben dan ook gekozen voor een aanpak en begeleiding van de klanten die daar bij past.

De kaartlezers van Boss hebben we keurig ingebouwd en omdat de tourniquets met de rug naar het receptiemeubel staan kon de bekabeling redelijk eenvoudig door het meubel gevoerd worden.

Opmerking: de overleven ruimte tussen tourniquet en meubel wordt door de clubs zelf nog dicht gemaakt. Wij leveren daar ook mooie oplossingen voor zoals hekwerk op maat

in samenwerking met:


Il Fiore Healthcenter  –  Herten

Project: TTD-8A

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Herten de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een full-size tourniquet met automatische valarm en met de NFC lezers mooi ingebouwd. Het ook door ons geleverde en geplaatste hekwerk maakt het systeem af. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken.Dit is de eerste installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd, een nieuwe internationale speler die een zeer uitgebreid software systeem in huis heeft op het gebied van administratie en beheer van leden.

in samenwerking met:


RGYM  –  Beverwijk

Project: Force 1

RGYM  –  Beverwijk

Project: Force 1

RGym is het grootste officiële Hamers Strength Trainingcenter van Nederland. Giancarlo Florio en zijn team van RGYM in Beverwijk hebben hun entree veranderd, we hebben de PERCo compacte tourniquet vervangen door een Force 1 Speed Lane. De entree is nu nog vriendelijker maar over de poort stappen is nu ook niet meer mogelijk. Het leden-systeem van Boss, Sportivity maakt het ook allemaal gemakkelijk en snel, simpelweg scannen van de QR code met je smart phone. Uitgang door middel van het drukken op de grote rode knop.

In samenwerking met:

 


Il Fiore Healthcenter  –  Roermond

Project: RTD-20

Il Fiore Healthcenters heeft 6 vestigingen in Limburg en we hebben voor de vestiging Roermond de oude toegangscontrole vervangen. Nu met een dubbele manshoge poort met 4 NFC lezers. De leden dienen zowel voor de ingang als de uitgang hun NFC sleutelhanger te gebruiken. Il Fiore is deze club aan het voorbereiden voor 24/7 openingstijden.

Dit is een installatie die we in combinatie met Perfect Gym hebben uitgevoerd.

In samenwerking met:


Gelre Sports - Lichtenvoorde

 

Gelre Sports heeft de defecte tourniquet laten vervangen, we hebben de kaartlezers van Boss opnieuw aangesloten en ook een knop aan de kant van de uitgang geplaatst. Leden moeten dus daar eerst op drukken om naar buiten te kunnen gaan. Zo voorkom je dus dat de arm aan de voorkant naar voren getrokken kan worden en dat mensen er te gemakkelijk door kunnen glippen zonder dat ze zich registreren.

In samenwerking met:

 


AkkyFit - Beesd

 

Project: TTR-08A

 

AkkyFit in Beesd is bezig om alles te vernieuwen. Recent overgestapt naar Sportivity van Boss. Ook meteen een tourniquet door ons laten plaatsen en leden kunnen voortaan in-en uitchecken met behulp van een QR code. Dat werkt met Sportivity wel heel gemakkelijk, er zijn geen lezers meer nodig. We hebben stickers laten maken van de QR codes die Boss ons aangeleverd heeft en deze zijn op de juiste plek aangebracht. De app van Boss regelt vervolgens de toegang en registratie. 

De open ruimte wordt door AkkyFit zelf nog dicht gemaakt.

Project in samenwerking met:

 


Sport Natural  –  Amsterdam

Project: TTD-08A

 

De Sport Natural clubs geven met een 12 weken programma resultaat garantie. Ze hebben 3 vestigingen, in de locatie Amsterdam Noord hebben we de tourniquet vervangen en de beide RFID lezers van Boss ingebouwd een aangesloten.

Project in samenwerking met:


Il Fiore Healthcenter  –  Panningen

Project: RTD-16

Il Fiore Healthcenter Panningen gaat nu ook 24/7 open voor haar leden. Overdag komen de leden via de ene schuifdeur naar binnen die naar de standaard tourniquet leidt. In de onbemande uren kunnen de leden via een andere schuifdeur en de manshoge poort binnen. Bij de  manshoge poort uitsluitend toegang met de smart phone en QR code.

In samenwerking met: